TURUN
WATER CUT OY

VESILEIKKAUSPALVELUJA
AMMATTITAIDOLLA

Yritys

Vesileikkauspalveluja tarjoava Turun Water Cut Oy on perustettu vuonna 2009, jolloin Hihnatekniikka Oy:n vesileikkauspalvelut eriytettiin omaksi yritykseksi. Meillä on usean vuoden kokemus alalta ja pystymme toimimaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti vaativissakin toteutuksissa. Suurimpiin vahvuuksiimme kuuluvat toimitusvarmuus ja ennen kaikkea toimitusnopeus.

Vesileikkeet nopeasti suoraan varastomateriaaleistamme:

 • alumiinit (5754) 2-40mm
 • teräkset (S355) 3-50mm
 • ruostumattomat teräkset (AISI304) 1-30mm
 • haponkestävät teräkset (AISI316L) 1-30mm
 • Teflon PTFE 2-15mm

+laaja kumi/hihnavarasto (Lisätietoja)

Vesileikkauksen toimitusajat suoraan varastosta ovat nopeita. Tilaustavara ei tuota lisäkustannuksia, mutta toimitusajat pitkittyvät tuotteesta riippuen n. 2-5 työpäivää.

Vesileikkaus soveltuu moneen

Vesileikkauksella tuotetaan erilaisiin teollisuuden aloille tuhansia erilaisia laippoja ja komponentteja. Myös mainos- ja sisustusalalle vesileikkaus teettää mm. logot, paneelit, tasot, maalaussapluunat ja erilaiset koristeet. Leikkauksen muoto on vapaa ja lähes mitä vain materiaalia pystytään leikkaamaan. Sen takia vesileikkauksella toteutettaville tuotteille ei löydy juurikaan rajoitteita.
Lisätietoa vesileikkauksesta löydät täältä.

TUTUSTU TILAUSOHJEISIIMME

Toimitettava aineisto

Tiedonsiirtoon – CAD-formaatit: DWG ja DXF.
Meillä on myös itsellä vankka ammattitaito CAD -pohjaisesta piirtämisestä. Tarvittaessa luomme tekniset kuvat asiakkaan puolesta, tai autamme kuvien luonnissa.

Näin voidaan myös nopeuttaa tuotteen tuotantoonpanoa. Saamme määriteltyä myös monista ei-tekniseen piirtämiseen tarkoitetuista kuvatiedostoformaateista leikkuuradat vesileikkausta varten.

Tilauksen suunnittelu

Taloudellisimman toteutuksen saa, jos tilauksen eri osia on mahdollista kiteyttää samoihin materiaaleihin ja ainepaksuuksiin. Tällöin säästetään käsittelykuluissa ja työstä tulee toimitusaikaystävällinen.

Käytössämme ovat kehittyneet ohjelmistot, joiden avulla luomme asiakkaan puolesta automaattiset ja taloudelliset osasijoittelut (nestit) levyille. Jos leikkausjäljelle on toiveita, kannattaa siitä antaa maininta.

Nopeammalla leikkauksella jäljestä tulee karkeampi, mutta työstä taloudellisempi. Hitaammalla leikkauksella tietysti päinvastoin.

Tarjouskysely

 • Kyselyssäsi ilmoitathan seuraavat asiat tarjouslaskennan nopeuttamiseksi:
 • Osien kappalemäärä
 • Materiaali ja paksuus
 • Materiaalin toimittaja (jos tilaaja, ilmoita aihiokoko!)
 • Toivottu toimitusaika
 • Leikkuupinnan laatu, jos erityisvaatimuksia

 

Yrityksemme painottaa vahvasti vesileikkauksen toimitusaikoihin ja kuulummekin maan nopeimpiin alan toimittajiin.

Tarpeen vaatiessa meillä on mahdollisuudet ympärivuorokautisiin toimituksiin.